Shop accessories for Badebalje, Normatec, and more

BADEBALJE
Sparr Opptil 700KR

MyBath Long er vår desidert største badebalje. Med en lengde på hele 146cm får en voksen person god plass. Man kan også få plass til to personer dersom man ønsker!

Spesifikasjoner

Sammenleggbar

Tradisjonelle/vanlig badekar er deilig å ha når de brukes, men utover det tar de stor plass og kan ikke skyves bort. MyBath Long derimot er sammenleggbar og veier kun 12kg. Etter bruk kan du legge sammen badebaljen slik at den tar minimalt med plass.

Stabil og solid

MyBath Long er både lang og veldig solid. Rammen og beina er designet for å tåle mye, slik at du kan lene deg tilbake og nyte et deilig skumbad uten å bekymre deg for å velte. Badebaljen er helt frittstående og kan settes opp hvor som helst.

Sterkt lokk

Lokket er delt inn i tre deler, nedre, midtre og øvre del. Du kan velge å bruke alle delene, eller kun en av de. Plasser en god drink, frisk frukt, såpen eller hva enn du måtte ønske på lokket.

Ikke bruk unødvendig plass

MyBath badebaljene utviklet for å frigjøre plassen når baljen ikke er i bruk. Få under et minutt kan MyBath badebaljene legges sammen og oppbevares vertikalt. Badebaljene er laget av skyhøy kvalitet og er fleksibel i bøyemekanismen, slik at baljene tåler å bli slått sammen, gang på gang.

Større en noen gang

MyBath er markedsledende og nå er baljene større en noen gang. Våre badebaljer rommer opptil 250 liter med vann og passer enhver voksen. Våre badebaljer gir alle en mulighet til å lene seg tilbake og nyte et varmt bad. 

Som sett i...

Har du andre spørsmål?

Produkter

Brukerstøtte

SOSIAL

SELSKAP

Copyright © 2022 BADEBALJE.NO
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop